Getuigen gezocht van vechtincident Beverwijk

donderdag 6 april 2017

Beverwijk - Woensdagavond heeft er op het Willem-Alexanderplantsoen een vechtpartij plaatsgevonden waarbij iemand gewond is geraakt.

Rond 20.30 uur zat het slachtoffer samen met twee vrienden in het park toen uit de richting van de Luxemburglaan een viertal mannen aan kwamen lopen en twee met de motor kwamen aanrijden. Het zestal zocht direct ruzie met de drie jongens en één van hen werd geslagen. Meerdere daders hebben het slachtoffer geslagen en getrapt. Daarna zijn zij ervandoor gegaan en hebben het slachtoffer met letsel in het gezicht achtergelaten.

Het signalement van het zestal is als volgt:

Persoon 1: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 m. lang, normaal postuur, donker haar met opgeschoren zijkant, ongeschoren. Deze man droeg woensdag een zwarte jas

Persoon 2: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 - 1.75 m. lang, gespierd uiterlijk, donker halflang haar, zijkant van het kapsel van opgeschoren.

Persoon 3: man, getint uiterlijk, ongeveer 1.70 - 1.75 m. lang, normaal postuur, petje met opdruk 'Bulls' en hij droeg een zwarte jas

Persoon 4: een man met gezet postuur en lichtgetint uiterlijk, ongeschoren, kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. 

Persoon 5: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 - 1.75 m. lang, normaal postuur, ongeschoren.  

Persoon 6: manspersoon, over hem is weinig informatie bekend op dit moment.         

Heeft u iets gezien van dit incident woensdagavond op het Willem-Alexanderplein rond 20.30 uur?  Belt u dan met de politie in Beverwijk via: 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

2017069625

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Markenbinnen | 112 alarmeringen Markenbinnen | Goedkoop Tanken in Markenbinnen | Supermarkten in Markenbinnen | Weerbericht Markenbinnen